25 Ocak 2017 Çarşamba

Manize Herbalife Üye ve Sipariş Bilgisi

Herbalife siparişinizi verirken, elinize ulaşması için doğru adres bilgisini verdiğinizden emin olun, ürünlerin size eksiksiz ve tam ulaşması için, Manisa'dan sipariş verirken bulunduğunuz ilçeyi ve mahalleyi doğru belirtirseniz, ürünün size ulaşma hızını arttırmış olursunuz.
Manisa Herbalife Bağımsız Üyesi
Herbalife Bağımsız Üyesi Manisa 0555 961 2712

Manisa'daki  Herbalife Bağımsız Üyesi'nde istediğiniz ürünler yok ise, ürünlerin Doğrudan Herbalife Genel Merkezinden size
gönderilmesini sağlıyoruz.

Herbalife Manisa ili için sipariş teslim süresi, siparişinizi kesinleştirdiğiniz saate göre değişmekle beraber Manisa merkez ilçelerde 2. iş günü, köylere doğru gidip merkezden uzaklaştığımız zaman ise 3. iş gününe sarkabilmektedir. Siparişinizi verdiğiniz an Manisa'da bulunan Herbalife Bağımsız Üyesi eğer size yakın ise ve elinde sizin istediğiniz ürünlerden bulunuyor ise, kendisini bilgilendiriyor ürünlerin size hızlıca ve güvenilir bir şekilde ulaşmasını sağlıyoruz.

Herbalife ürünlerini ilk defa kullanacaksanız, bize danışmaya çekinmeyin, arkadaşınızın kullandığı Herbalife ürünleri ile sizin kullanmanız gereken Herbalife ürünleri birbirinden farklılıklar gösterebilir.

Herbalife ürünlerini satın almak, ürün sipariş vermek veya üye olmak için 0555 961 2712 numaralı telefondan bana ulaşabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder